Sunday, September 30, 2012

بولفاف و قلب الخروف مشوي


نضع القلب فوق الشواية و نشويه من الجانبين 
ثم نقطعه و نضعه في القطبان و نشويه من جديد
نرش عليه كمون و ملح و ممكن كمان قزبر و نأكله مع الشاي و الخبز




بالنسبة لبولفاف نشيء كلا من الكبد و الرئة من الجانبين
ثم نقطعهما بشكل طولي و نشيهما من جديد 
ثم نقطعهم قطع صغيرة 
نلف حول كل قطعة شحم الخروف
و نضع في كل قطيب قطعة كبد ثم قطعة رئة حتي يمتلىء القطيب ثم نشويهم من جديد نرش عليهم كمون و ملح و ممكن كمان قزبر ثم ناكلهم مع الخبز والشاي











Post a Comment